Prezentarea companiei

Fiind constienta ca aparitia brokerilor de asigurare este datorata avantajelor aduse atat clientilor cat si firmelor de asigurare, societatea s-a axat pe imbunatatirea continua a relatiilor cu ambii parteneri. Astfel in ceea ce priveste serviciile oferite clientilor pe langa activitatile obisnuite de intermediere in asigurari, ce presupun identificarea riscurilor, cuantificarea acestora, elaborarea unui program de gestionare si control al expunerilor, societetea le ofera clientilor suport tehnic pe toata durata contractului precum si servicii de asistenta in caz de dauna.

Scurt istoric

Cu un actionariat initial elvetian, compania Zurich Broker a patruns pe piata asigurarilor din Romania in anul 2005, avand ca principal obiect de activitate medierea contractelor de asigurare. Desi ulterior compania a devenit una cu capital integral privat romanesc aceasta si-a pastrat denumirea, ca semn al misiunii firmei de a oferi servicii la standarde elvetiene. Tot atunci, prin definirea managemetului si alegerea brokerilor seniori cu o experienta vasta in domeniu, si au pus bazele echipei ce formeaza si astazi organizatia.

Din dorinta de a fi un jucator activ si recunoscut pe piata brokerilor de asigurare, societatea a devenit membru UNSICAR, iar la momentul actual a obtinut, cu unul din cei mai mari auditori europeni (TUV), certificatul ISO 9001 ce atesta calitatea in management si vointa firmei de a demonstra ca este un partener de incredere.