Politica de Confidentialitate

Politica de Confidentialitate

Prezenta politica are la baza cerintele Legii nr. 677/2001, privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.


ZURICH BROKER DE ASIGURARE-REASIGURARE S.R.L. inscrisa in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub nr. 11946, poate stoca (in forma scrisa sau electronica), administra si utiliza in conditii de siguranta, informatiile sau datele personale oferite in mod voluntar despre dumneavoastra, despre unul sau mai multi membrii ai familiei sau o alta persoana, prin navigarea site-ului www.zba.ro.


Persoana care acceseaza site-ul mai sus mentionat si care ofera date/informatii cu caracter personal, inclusiv prin intermediul formularelor de comanda, isi manifesta consimtamantul expres si neechivoc, ca datele sale si ale membrilor familiei sale sa fie prelucrate pentru scopul asigurare/reasigurare.

In cazul in care sunteti de acord ca datele dumneavoastra cu caracter personal sa fie prelucrate si in scopuri de:

  • Marketing(inclusiv marketing direct): desfasurate periodic de ZURICH BROKER DE ASIGURARE-REASIGURARE S.R.L., presupunand efectuarea de comunicari comerciale prin orice mijloace de comunicare;
  • Ofertare: prezentarea si oferirea de produse si servicii de asigurare prin intermediul agentilor directi/brokerilor;

Societatea va prelucra datele dumneavoastra, in aceste scopuri, doar pe baza consimtamantului dumneavoastra liber exprimat prin intermediul formularelor prin care se colecteaza date cu caracter personal.

In ceea ce priveste prelucrarea datelor in scopul de customer support: transmiterea de raspunsuri la solicitarile pe care le adresati online prin intermediul formularului de "Contact", va rugam sa completati formularul cu acelasi nume, disponibil pe www.zba.ro.

ZURICH BROKER DE ASIGURARE-REASIGURARE S.R.L. poate divulga datele dvs cu caracter personal, atunci cand legea o impune sau in situatiile in care compania isi permite sa exercite drepturile prevazute in lege in favoarea ei pentru a actiona in justitie contra oricarei activitati ilegale, catre:

  • autoritati legale si de reglementare;
  • reasiguratori;
  • contabili;
  • auditori si/sau consilieri externi ai companiei;
  • terte persoane care furnizeaza produse si servicii companiei ZURICH BROKER DE ASIGURARE-REASIGURARE S.R.L. (ex: furnizori de sisteme IT, furnizori de servicii de marketing).

„Datele personale” pe care Zurich Broker le colecteaza de la dvs. se prelucreaza prin mijloace automate/si manuale cu respectarea tuturor restrictiilor de securitate si protectie impuse de lege. In acest sens sunt luate masuri tehnice si organizatorice adecvate pentru protejarea datelor dumneavoastra cu caracter personal.

Acestea pot face referire la: nume si prenume; adresa; numar de telefon (fix/mobil); adresa de email; date din permisul de conducere; CNP (Cod Numeric Personal); sex; pasaport.

In baza Legii nr. 677/2001, beneficiati de urmatoarele drepturi: dreptul de acces la date, dreptul de interventie si dreptul de opozitie.


De asemenea, dvs beneficiati de dreptul de a va adresa instantei de judecata in legatura cu orice incalcare a drepturilor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal. Aceste drepturi le puteti exercita prin intermediul unei cereri scrise adresate direct companiei noastre, la adresa sediului: ZURICH BROKER DE ASIGURARE-REASIGURARE S.R.L., Bd. Primaverii nr. 12, sector 1, Bucuresti, precum si la adresa de mail office@zba.ro

Garantiile Contractuale

Garantiile Contractuale

Garantia de Participare la Licitatie este instrumentul de garantare solicitat oricarui ofertant care participa la o procedura de atribuire pentru…


01.09.2017 Citeste mai mult
Asigurarea Creditului Comercial

Asigurarea Creditului Comercial

Activitatea comerciala este, prin definitie, supusa unor riscuri variate; acest aspect determina necesitatea asigurarilor financiare. In fiecare an zeci…


01.09.2017 Citeste mai mult