Termeni si Conditii

Termeni si Conditii

Va rugam ca, in calitatea dvs. de utilizator (vizitator) al site-ului nostru, sa cititi cu atentie regulile cuprinse in Termenii si Conditiile de pe site-ul www.zba.ro. Continuarea utilizarii website-ului reprezinta acordul dumneavoastra asupra acestor Termeni si Conditii.

Pentru toate informatiile existente pe acest site, dreptul de copyright este detinut de Zurich Broker de Asigurare-Reasigurare S.R.L. Niciun material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara acordul expres exprimat de catre Zurich Broker de Asigurare-Reasigurare S.R.L. Toate drepturile sunt rezervate Zurich Broker de Asigurare-Reasigurare S.R.L.

Este strict interzisa folosirea acestui site in scopul distrugerii sau alterarii lui, a continutului sau a securitatii acestuia ori pentru discreditarea sau hartuirea Zurich Broker de Asigurare-Reasigurare S.R.L.
Zurich Broker de Asigurare-Reasigurare S.R.L. va aplica toate masurile de securitate tehnica si organizatorica pentru protejarea datelor asupra carora detine controlul impotriva oricarei situatii de manipulare accidentala sau intentionata, pierdere, distrugere sau impotriva accesului unei persoane neautorizate.
Marcile si logo-urile care apar pe acest website sunt proprietatea
Zurich Broker de Asigurare-Reasigurare S.R.L. (reprezinta Marca Inregistrata).

Datele de identificare ale Zurich Broker sunt urmatoarele:
Zurich Broker de Asigurare-Reasigurare S.R.L

 • J40/16926/2005
 • Bucuresti, Bd. Primaverii, nr. 12, sector 1, 011974 
 • Tel: +4021 310 62 28; +4021 310 62 29; +4021 310 62 30; 
 • Fax: +4021 310 62 40
 • Inregistrata la ANSPDCP in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal cu nr. 11946, pentru scopurile: servicii de asigurari si reasigurari si reclama, marketing si publicitate

Zurich Broker are dreptul sa modifice unilateral prevederile din Termeni si Conditii, in acord cu prevederile legale. Modificarile intra in vigoare din momentul punerii la dispozitie a textului Termenilor si Conditiilor pe pagina de internet impreuna cu marcarea numerica a versiunii. Folosirea de catre dvs., in calitate de utilizator, a paginii de internet dupa realizarea acestor schimbari presupune ca ati luat cunostinta despre acestea, le intelegeti intelegerea si v-ati exprimat acceptul cu privire la aplicarea acestora in ceea ce va priveste.

In cazul in care exista discrepante intre Termeni si Conditii si conditiile generale de asigurare, prioritate au conditiile generale de asigurare, cu respectarea prevederilor legale incidente incheierii si executarii contractelor la distanta privind serviciile financiare.

Informatiile din acest website sunt furnizate cu buna credinta iar Zurich Broker le considera a fi corecte. Totusi, datele, opiniile si rubricile (comunicate de presa etc.) continute pe website-ul proprietatea Zurich Broker sunt furnizate cu scop exclusiv informativ asupra activitatilor Zurich Broker, iar compania nu garanteaza actualizarea constanta a acestora.

Utilizarea datelor si informatiilor ca suport pentru alegerea operatiunilor de investitie personala se face pe riscul complet al utilizatorului (vizitatorului).

Informatiile prezentate pe acest website sunt produse de surse interne ale Zurich Broker de Asigurare-Reasigurare. Zurich Broker este autorizata sa modifice in orice moment si dupa cum crede de cuviinta continutul si modalitatile functionale si operative ale website-ului, fara niciun preaviz. Zurich Broker de Asigurare-Reasigurare va face astfel incat informatiile prezentate pe website sa raspunda, pe cat posibil, cerintelor ce tin de fiabilitate, corectitudine, acuratete si actualitate. Zurich Broker de Asigurare-Reasigurare este scutita de orice raspundere in cazul unor eventuale erori sau inexactitati din continutul acestor informatii datorita unor cauze ce nu ii pot fi imputate acesteia.

Niciuna dintre informatiile prezentate pe website nu constituie consiliere pentru investitie, recomandare sau solicitare din partea Zurich Broker de Asigurare-Reasigurare pentru achizitionarea sau vanzarea de instrumente financiare.

Informatiile si serviciile furnizate de catre website-ul www.zba.ro nu pot fi utilizate, descarcate sau importate in alte state sau de catre cetateni straini daca legea aplicabila in aceste state sau acestor cetateni contine prevederi contrare utilizarii sau raspandirii si comunicarii lor, sau in tari unde Zurich Broker de Asigurare-Reasigurare nu este autorizata sa furnizeze aceste informatii si servcii.

Zurich Broker de Asigurare-Reasigurare nu este responsabila pentru daunele ce provin din eventualele intreruperi, suspendari, intarzieri sau anomalii intalnite la distribuirea serviciului, dependente de furnizarea de energie electrica sau serviciul telefonic sau de functionarea defectuoasa a retelei de internet sau din orice alta cauza ce nu depinde de acesta.


MODALITATEA DE FURNIZARE A SERVICIILOR ZURICH BROKER DE ASIGURARE-REASIGURARE PE CALE ELECTRONICA
Pagina de internet www.zba.ro poate fi folosita doar de persoanele majore si care au capacitatea de a-si exercita drepturile si de a-si asuma obligatiile, savarsind personal acte juridice.

Folosirea paginii de internet este posibila daca in browserul de internet al Utilizatorului (vizitatorul) este activat serviciul Java script si folderele Cookies.


INFORMAREA PERSOANELOR VIZATE ASUPRA DREPTURILOR LOR / PROTECTIA DATELOR PERSONALE
Cand vizitati site-ul www.zba.ro, serverul de web inregistreaza automat numele furnizorului dumneavoastra de servicii internet si site-ul web de pe care ne vizitati. Alte date personale vor fi memorate numai daca sunt oferite voluntar de dumneavoastra, de exemplu, in contextul unei inregistrari, al unui sondaj de opinie, concurs sau in cursul executarii unui contract.

Zurich Broker de Asigurare-Reasigurare este inregistrata la ANSPDCP in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal cu nr. 11946, pentru scopurile servicii de asigurari si reasigurari si reclama, marketing si publicitate.

Societatea prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal (nume, prenume, sex, data si locul nasterii, adresa, cetatenie, profesie, CNP, serie si numar de CI), pentru scopul servicii de asigurare/reasigurare si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari:

 • Autoritatea de Supraveghere Financiara;
 • Agentiei Nationale de Administrare Fiscala;
 • alte eventuale autoritati publice centrale si locale;
 • alte persoane fizice sau juridice care prelucreaza datele personale in numele Societatii.

De asemenea, Zurich Broker de Asigurare-Reasigurare poate utiliza aceste date pentru transmiterea de informatii si oferte prin posta, telefon, e-mail, SMS sau alte mijloace de comunicare din partea societatii si/sau a partenerilor sai contractuali.

Va informam ca, in conformitate cu Legea 677/2001 si Legea nr. 506/2004 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, va puteti exercita:

 • dreptul de acces
 • dreptul de interventie asupra datelor (rectificare, actualizare, blocare, stergere a datelor incomplete sau inexacte*)
 • dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale
 • dreptul de a va adresa justitiei

Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor*.

Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata catre Zurich Broker de Asigurare-Reasigurare cu sediul in Bucuresti, sector 1, Bd. Primaverii nr. 21 precum si la adresa de mail: office@zba.ro.

*Nota: orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitatea sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu; orice persoana are, de asemenea dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarile datelor sale personale in scopuri de marketing direct.

Utilizatorul are urmatoarele responsabilitati:

 • sa furnizeze date adevarate, exacte si complete, asa cum este cerut de formularul de contact atunci cand este cazul;
 • sa mentina si innoiasca, atunci cand situatia cere, datele de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete.

Totodata isi asuma obligativitatea de a nu face urmatoarele:

 • sa publice materiale care contin virusi sau alte programe cu intentia de a distruge acest sistem cat si orice sistem sau informatie;
 • sa publice materiale cu drept de autor, daca nu este autorul sau daca nu are permisiunea autorului de a publica materialul respectiv;
 • sa publice materiale obscene, defaimatoare, de amenintare sau rauvoitoare fata de un alt utilizator, persoana fizica sau juridica, materiale ori informatii prohibite de prevederile legale in vigoare;
 • sa publice o imagine sau o afirmatie care contravine normelor legale in vigoare incidente.

In caz de nerespectare a acestor conditii, Zurich Broker de Asigurare-Reasigurare si afiliatii sai se disociaza de autorul acestora, va sterge informatiile respective si poate actiona pe cale legala.


RECLAMATIILE
Reclamatiile referitoare la functionarea paginii de internet pot fi depuse telefonic, apeland +4021 318 62 28/29/30 sau in scris, pe adresa sediului Zurich Broker de Asigurare-Reasigurare: Bucuresti, sector 1, Bd. Primaverii nr. 12.

Reclamatia depusa corespunzator trebuie sa contina cel putin urmatoarele date: informatii privind identificarea Utilizatorului: numele si prenumele acestuia, adresa de e-mail, adresa de corespondenta precum si descrierea problemei la care se refera reclamatia.

Privind rezultatul analizei reclamatiei, Zurich Broker instiinteaza neintarziat depunatorul reclamatiei prin intermediul postei electronice pe adresa de e-mail oferita de Utilizator. Reclamatiile vor fi analizate si vor primi raspuns in termen de 30 de zile de la data primirii acestora de catre Zurich Broker.

Garantiile Contractuale

Garantiile Contractuale

Garantia de Participare la Licitatie este instrumentul de garantare solicitat oricarui ofertant care participa la o procedura de atribuire pentru…


01.09.2017 Citeste mai mult
Asigurarea Creditului Comercial

Asigurarea Creditului Comercial

Activitatea comerciala este, prin definitie, supusa unor riscuri variate; acest aspect determina necesitatea asigurarilor financiare. In fiecare an zeci…


01.09.2017 Citeste mai mult